Produkter

C & J ALARM /

Odsherreds sikkerhedsservice

ALARM SERVICE

 

Vi tilbyder:

  • Alarmsikring mod indbrud
  • Personbeskyttelse
  • Hundevagt
  • Adgangskontrol
  • Service på eksisterende trådløse eller trådfaste systemer
  • PowerMaster
  • PowerMax
  • Jablotron

 

ALARMER

POWERMASTER-33

POWERMASTER-33 EXP / KP-250 - 3G MODEM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kittet indeholder følgende:

1 x PowerMaster-33 EXP central

1 x KP-250 betjeningspanel

1 x WCDMA 3G Modul

 

PowerMaster-33 EXP er en hybrid central med mulighed for både trådløs og kablet tilslutning af enheder.Centralen leveres som standard med 8 on-board I/O terminaler, der alle kan defineres som enten indgange eller udgange. Der kan yderligere tilsluttes 4 ioXpander-12x4, hvilket bringer det totale antal kablede zoner op på 56. Centralen har i alt 64 zoner, som frit kan defineres som trådløse eller kablede.PowerMaster-33 EXP er en to delt "black box" løsning, hvor centralen installeres skjult. Til programmering og daglig betjening af PowerMaster-33 EXP benyttes betjeningspanelet KP-250.KP-250 er et fuldt 2-vejs trådløst betjeningspanel med indbygget prox læser og sirene. KP-250 forsynes ved hjælp af batterier (levetid op til 3 år).

POWERMASTER-10

POWERMASTER-10 KIT PIRCAM/GPRS G2 868MHZ
PowerMaster-10 trådløs alarmcentral kit incl. kamera PIR og GSM 350 modem


Kittet indeholder følgende:

1 stk. PowerMaster-10 central

1 stk. KF-234 PG2 fjernbetjening 2-vejs 868MHz

1 stk. MC-302 PG2 magnetkontakt 2-vejs 868MHz

1 stk. NEXT CAM PG2 PIR + kamera 2-vejs 868MHz

1 stk. GSM 350 modem

1 stk. Batteri backup


PowerMaster-10 alarmcentralen er det perfekte valg til sikring af private hjem, større ejendomme samt større erhverv, da rækkevidden med den nye PowerG 2-vejs trådløse teknologi, er væsentligt længere (2000meter i fri sigt) end hidtil kendt i 868 MHz båndet. Centralen der leveres i et lille og fikst kabinet, er den første central i den nye PowerG serie, der alle byder på mange nye muligheder. Alle de trådløse systemdele til PowerMaster-10 benytter sig udelukkende af PowerG 2-vejs kommunikation med synkroniseret ”Frequency Hopping Spread Spectrum (TDMA/FHSS)” hvilket sikrer mod tab af alarmer og eliminerer unødvendige gentagelser af transmissioner. Med Next CAM PG2 farvekamera PIR detektor tilsluttet systemet, kan der også opnås billede verifikation af en given alarmhændelse. Når en alarm aktiveres, starter optagelsen omgående fra pågældende kamera og billeder samt lyd sendes direkte til en kontrolcentral via GPRS.

TÅGE KANONER

BANDIT 240

DEN GENNEMPRØVEDE TEKNOLOGI

 

BANDIT 240 serien er en alsidig, pålidelig og effektiv enhed, der giver fremragende muligheder via den integrerede elektronik for at opnå det ønskede resultat med sikkerhedstågen.

BANDIT 320

DEN NÆSTE GENERATION


BANDIT 320 serien er den næste generation af tågekanoner, endnu hurtigere, mindre og lettere samt nemme at installere. Den separate elektronik leverer ikke kun de mange installationsindstillinger, men er også let at integrere ind i et eksisterende alarmpanel.

KONTAKT DETALJER

 Elmkær 36

 4534 Hørve

+45 7022 0530

NYHEDER


Juni 2018

Vores nye website aktiveres.


Juni 2018

Lancering af en ny og bedre udgave af  BanditDanmark.dk

Data loven


C og J Alarm har en persondata politik.


Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik.

SiteLock

© Copyright. All Rights Reserved.

webdesign by Jensens IT Support